Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Başkan Gürkan'dan Hekimhan'a çağrı

SİYASET 13.07.2020 - 09:23, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 5820+ kez okundu.
 

Başkan Gürkan'dan Hekimhan'a çağrı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesine çıkarma yaptı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürkan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hekimhan ziyaretinde Başkan Gürkan’a Belediye Meclis Üyeleri ile Büyükşehir bürokratları eşlik etti. İlk olarak yol çalışmalarını inceleyen Başkan Gürkan’ın gezisine Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ekici ve CHP İlçe Başkanı Mustafa Mutlu da katıldı. 2 bin kilometrenin üzerinde yol hedefi İnceleme gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan, Hekimhan’da 235 kilometrelik asfalt yol yapımını hedeflediklerini kaydederek, “Bu, Cumhuriyet tarihinin rekorudur. Bu rekorun yanına yaklaşmak mümkün olmamıştır. Sadece bir ilçeye bir yılda bu kadar yapıyoruz. 13 ilçe olarak düşündüğümüz zaman rakamı siz değerlendirin. Türkiye’de de bu ölçüde bu çalışmaları yapan hiçbir Büyükşehir Belediyesi olmadığını ben yakinen biliyorum. İlgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özellikle bu hizmetlerin de belediyecilik hizmetlerinin en zor olduğu bir zamanda ve belediye gelirlerinin en kısıtlı olduğu zamanda yapılmış olması hakikaten önemlidir. Yukarı Selimli, Deli Hasan, Söğüt, Kızılyatak ve Kurşunlu bölgelerinde asfaltlama yapıldı. Hekimhan’ın bütün bölgeleri yol yapım programı içerisindedir. Yama Dağı yol çalışması da ayrı bir çalışma olarak yoğun bir şekilde devam ediyor. Malatya genelinde 2 bin kilometrenin üzerinde yol hedefimiz var. İnşallah bunu tamamlayacağız” dedi. CHP’li Başkan’dan teşekkür CHP’li Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, hem ekonomik hem sosyal olarak salgın ortamının zorluğuna rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin Hekimhan’a 235 kilometre yol yapım çalışmasında olduğunu kaydederek, “İnanın Türkiye Cumhuriyeti’nden daha böyle bir olay olmamıştır. Hakikaten biz Malatyalı olarak Hekimhan olarak Selahattin Başkanla ne kadar gurur duysak azdır. Kendilerine teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Yanında olacağız. Bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız” şeklinde konuştu. Siyasi parti başkanlarından teşekkür AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ekici ve CHP İlçe Başkanı Mustafa Mutlu da yapılan yol çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler. Başkan Gürkan, inceleme gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.    
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesine çıkarma yaptı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürkan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Hekimhan ziyaretinde Başkan Gürkan’a Belediye Meclis Üyeleri ile Büyükşehir bürokratları eşlik etti. İlk olarak yol çalışmalarını inceleyen Başkan Gürkan’ın gezisine Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ekici ve CHP İlçe Başkanı Mustafa Mutlu da katıldı.
2 bin kilometrenin üzerinde yol hedefi
İnceleme gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan, Hekimhan’da 235 kilometrelik asfalt yol yapımını hedeflediklerini kaydederek, “Bu, Cumhuriyet tarihinin rekorudur. Bu rekorun yanına yaklaşmak mümkün olmamıştır. Sadece bir ilçeye bir yılda bu kadar yapıyoruz. 13 ilçe olarak düşündüğümüz zaman rakamı siz değerlendirin. Türkiye’de de bu ölçüde bu çalışmaları yapan hiçbir Büyükşehir Belediyesi olmadığını ben yakinen biliyorum. İlgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özellikle bu hizmetlerin de belediyecilik hizmetlerinin en zor olduğu bir zamanda ve belediye gelirlerinin en kısıtlı olduğu zamanda yapılmış olması hakikaten önemlidir. Yukarı Selimli, Deli Hasan, Söğüt, Kızılyatak ve Kurşunlu bölgelerinde asfaltlama yapıldı. Hekimhan’ın bütün bölgeleri yol yapım programı içerisindedir. Yama Dağı yol çalışması da ayrı bir çalışma olarak yoğun bir şekilde devam ediyor. Malatya genelinde 2 bin kilometrenin üzerinde yol hedefimiz var. İnşallah bunu tamamlayacağız” dedi.
CHP’li Başkan’dan teşekkür
CHP’li Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, hem ekonomik hem sosyal olarak salgın ortamının zorluğuna rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin Hekimhan’a 235 kilometre yol yapım çalışmasında olduğunu kaydederek, “İnanın Türkiye Cumhuriyeti’nden daha böyle bir olay olmamıştır. Hakikaten biz Malatyalı olarak Hekimhan olarak Selahattin Başkanla ne kadar gurur duysak azdır. Kendilerine teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Yanında olacağız. Bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız” şeklinde konuştu.
Siyasi parti başkanlarından teşekkür
AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ekici ve CHP İlçe Başkanı Mustafa Mutlu da yapılan yol çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler. Başkan Gürkan, inceleme gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.