Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Başkan Taban bayramı gökyüzünden kutladı

GÜNDEM 25.05.2020 - 14:47, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3605+ kez okundu.
 

Başkan Taban bayramı gökyüzünden kutladı

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezinden paratrike uçuşu gerçekleştirdi. Taban, Bayramınız Kutlu Olsun pankartının asılı olduğu paratrike ile vatandaşların bayramını gökyüzünden kutladı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağının gölgesinde, Ramazan Bayramının ilk günü tamamlandı. Belediye Başkanı Alper Taban, ilk gün yoğun bir mesai geçirdi. Bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Taban, vatandaşların bayramını kutlamak için de farklı bir etkinliğe imza attı. Hayırlı bayramlar pankartı asıldı Başkan Alper Taban, ilçe halkının ramazan bayramını İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) tesislerinden havalanan paratrike ile gökyüzünden gerçekleştirdi. İnegöl semaları üzerinde uçuş yapan Alper Taban’ın bulunduğu Paratrike’ın arkasına “Hayırlı Bayramlar” yazılı pankartla ilçe halkına sürpriz bir kutlama yapıldı. Turizm algımızı güçlendirmek istiyoruz Gökyüzünden yapılan kutlama öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün ramazan bayramının birinci günündeyiz. Önemli ve oldukça zor günlerden geçiyoruz. İnşallah salgının biteceği ve birbirimizi kucaklayacağımız günlere, camilerimizle, sokaklarımızla, işyerlerimizle buluşacağımız günlere doğru hızla ilerliyoruz. Bizler de bugün DOSTUM merkezinde vatandaşlarımızın dikkatini çekmek, turizm algımızı güçlendirmek, bu şehrin aynı zamanda bir turizm ve spor şehri olduğuna dair mesaj verebilmek adına ve vatandaşlarımızın bayramlarını farklı bir şekilde kutlayabilmek adına bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. İbrahim Hocamızla birlikte paratrike ile uçuş gerçekleştireceğiz. Yukarından da bir canlı yayın yapmış olacağız” dedi. Verimli bir zaman dilimi geçirdik “İnşallah bayram sonrasında da güzel işler olacak” sözleriyle konuşmasını sürdüren Taban, “Çalışmalarımızı anlatacağı, durularını yapacağız. Bu süreç içerisinde verimli zaman geçirdiğimizi ifade etmek istiyorum. Her ne kadar salgından dolayı bir taraftan korunmaya çalışsak da bir taraftan arka planda işlerimizi toparlamaya çalıştık. Bu vesileyle ben herkese iyi bayramlar diliyorum. Vatandaşlarımıza sağlıkla evde kalmalarını hatırlatmak istiyorum” ifadelerinde bulundu.
Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezinden paratrike uçuşu gerçekleştirdi. Taban, Bayramınız Kutlu Olsun pankartının asılı olduğu paratrike ile vatandaşların bayramını gökyüzünden kutladı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağının gölgesinde, Ramazan Bayramının ilk günü tamamlandı. Belediye Başkanı Alper Taban, ilk gün yoğun bir mesai geçirdi. Bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Taban, vatandaşların bayramını kutlamak için de farklı bir etkinliğe imza attı.

Hayırlı bayramlar pankartı asıldı

Başkan Alper Taban, ilçe halkının ramazan bayramını İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) tesislerinden havalanan paratrike ile gökyüzünden gerçekleştirdi. İnegöl semaları üzerinde uçuş yapan Alper Taban’ın bulunduğu Paratrike’ın arkasına “Hayırlı Bayramlar” yazılı pankartla ilçe halkına sürpriz bir kutlama yapıldı.

Turizm algımızı güçlendirmek istiyoruz

Gökyüzünden yapılan kutlama öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün ramazan bayramının birinci günündeyiz. Önemli ve oldukça zor günlerden geçiyoruz. İnşallah salgının biteceği ve birbirimizi kucaklayacağımız günlere, camilerimizle, sokaklarımızla, işyerlerimizle buluşacağımız günlere doğru hızla ilerliyoruz. Bizler de bugün DOSTUM merkezinde vatandaşlarımızın dikkatini çekmek, turizm algımızı güçlendirmek, bu şehrin aynı zamanda bir turizm ve spor şehri olduğuna dair mesaj verebilmek adına ve vatandaşlarımızın bayramlarını farklı bir şekilde kutlayabilmek adına bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. İbrahim Hocamızla birlikte paratrike ile uçuş gerçekleştireceğiz. Yukarından da bir canlı yayın yapmış olacağız” dedi.

Verimli bir zaman dilimi geçirdik

“İnşallah bayram sonrasında da güzel işler olacak” sözleriyle konuşmasını sürdüren Taban, “Çalışmalarımızı anlatacağı, durularını yapacağız. Bu süreç içerisinde verimli zaman geçirdiğimizi ifade etmek istiyorum. Her ne kadar salgından dolayı bir taraftan korunmaya çalışsak da bir taraftan arka planda işlerimizi toparlamaya çalıştık. Bu vesileyle ben herkese iyi bayramlar diliyorum. Vatandaşlarımıza sağlıkla evde kalmalarını hatırlatmak istiyorum” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.