Belediye ekipleri Yalıkavak'a çıkarma yaptı

11.08.2020 - 17:26, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2205+ kez okundu.

Belediye ekipleri Yalıkavak'a çıkarma yaptı

Yahşi ve Müsgebi Mahallelerinin ardından geniş kapsamlı temizlik hareketi Yalıkavak'ta devam etti. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalleye adeta çıkarma yaptı.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 24 personel, 7 süpürge aracı, 3 arazöz ve teknik ekipmanlarla sabah saatlerinde Yalıkavak Mahallesi Çökertme Caddesi üzerinde çalışmalarına başladı. Çalışma kapsamında, kaldırımlar ve yollar yıkanarak yol kenarlarına atılan çöpler temizlendi. Yıkama ve süpürme işlemlerinin ardından caddeler dezenfektanlı su ile tekrar yıkandı. Ekipler, Yalıkavak'ın ana arterlerinde ve bazı sokaklarında akşam saatlerine kadar temizlik yaptı. Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise çocuk parkları çevresi ile yeşil alanlardaki çimleri biçti. Geniş kapsamlı temizlik çalışmaları, önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de devam edecek.