Bodrumlu Ukraynalılar Kültür Günleri'nde bir araya gelecek

KÜLTÜR 25.07.2020 - 14:55, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3001+ kez okundu.

Bodrumlu Ukraynalılar Kültür Günleri'nde bir araya gelecek

Bodrum'da yaşamını sürdüren Ukraynalılar, Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenecek Ukrayna Kültür Günleri'nde bir araya gelecek.

Bodrum'da yaşayan Ukraynalılar, Bodrum Belediyesi Uluslararası İlişkiler Şefliği ile yaptıkları görüşmeler neticesinde düzenlenecek etkinlik öncesi Bodrum Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu'nda Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu ile bir araya geldi. Toplantıda, düzenlenecek etkinlikler hakkında başkan vekili Emel Çakaloğlu'na bilgiler veren Ukraynalılar, verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. 23 Ağustos'ta Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde Ukraynalı ressamların eserlerinden oluşacak sergi açılışı ile başlayacak etkinlikler 24 Ağustos'ta Ukrayna'ya özgü çeşitli etkinliklerle devam edecek. Sergi 29 Ağustos tarihine kadar açık kalacak.