Ceyhan'da parklar artık bir başka güzel

11.08.2020 - 14:35, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3030+ kez okundu.
 

Ceyhan'da parklar artık bir başka güzel

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların bakım, onarım ve payzaj çalışmalarına hız verdi.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların bakım, onarım ve payzaj çalışmalarına hız verdi. Park ve  Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, parkların ve yeşil alanların bakımlarını yaparken bir taraftan da parklardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ilçe genelindeki parklardaki eskiyen, yıpranan, kırılan bankları ve kamelyaları onarma, yenileme çalışmaları yaparak diğer yandan da parklarda peyzaj çalışmalarını da sürdürüyor. İstiklal Mahallesinde başlatılan park yenileme ve peyzaj çalışmaları Ceyhan'ın tüm mahallelerinde devam edecek. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek Daha güzel, daha yeşil bir Ceyhan hedefi doğrultusunda yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları başlattıklarını belirten Başkan Hülya Erdem; "Yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedefliyoruz. Her alanda olduğu gibi parklarımızda peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek” dedi.
Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların bakım, onarım ve payzaj çalışmalarına hız verdi.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların bakım, onarım ve payzaj çalışmalarına hız verdi. Park ve  Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, parkların ve yeşil alanların bakımlarını yaparken bir taraftan da parklardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ilçe genelindeki parklardaki eskiyen, yıpranan, kırılan bankları ve kamelyaları onarma, yenileme çalışmaları yaparak diğer yandan da parklarda peyzaj çalışmalarını da sürdürüyor. İstiklal Mahallesinde başlatılan park yenileme ve peyzaj çalışmaları Ceyhan'ın tüm mahallelerinde devam edecek.

Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek

Daha güzel, daha yeşil bir Ceyhan hedefi doğrultusunda yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları başlattıklarını belirten Başkan Hülya Erdem; "Yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedefliyoruz. Her alanda olduğu gibi parklarımızda peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.