Çorum Belediyesi Şehir Defteri’nin 2. sayısı çıktı

14.05.2020 - 17:25, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3279+ kez okundu.
 

Çorum Belediyesi Şehir Defteri’nin 2. sayısı çıktı

İlk sayısıyla edebiyat ve sanat dostlarının beğenisini kazanan Şehir Defteri Dergisi’nin ikinci sayısı çıktı.

İlk sayısıyla edebiyat ve sanat dostlarının beğenisini kazanan Şehir Defteri Dergisi’nin ikinci sayısı çıktı. Kültür, sanat ve edebiyat dergisi Şehir Defterinin ikinci sayısı da dolu dolu içeriğiyle yayımlandı. Hem içeriği hem de dergiye katkı sunanlar bakımından Şehir Defteri’nin Çorum’u kucaklayan bir dergi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, dergiye katkı veren herkese teşekkür etti. Şehir Defteri’nin Çorum’un kültür sanat hayatına önemli katkılar sunduğunu kaydeden Başkan Aşgın dergi için kaleme aldığı yazısında “… Çorum Belediyesi olarak barışın ve kardeşliğin şehri Çorum’dan tüm sanatsever dostlarımıza Şehir Defteri Dergimizde yayımladığımız şiirlerle, fikir yazılarıyla, denemelerle, fotoğraflarla sesleniyoruz” dedi. 4 ayda bir yayımlanan Şehir Defteri Dergisinin ikinci sayısı, Çorum Belediyesi Kent Arşivi’nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.
İlk sayısıyla edebiyat ve sanat dostlarının beğenisini kazanan Şehir Defteri Dergisi’nin ikinci sayısı çıktı.

İlk sayısıyla edebiyat ve sanat dostlarının beğenisini kazanan Şehir Defteri Dergisi’nin ikinci sayısı çıktı.

Kültür, sanat ve edebiyat dergisi Şehir Defterinin ikinci sayısı da dolu dolu içeriğiyle yayımlandı. Hem içeriği hem de dergiye katkı sunanlar bakımından Şehir Defteri’nin Çorum’u kucaklayan bir dergi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, dergiye katkı veren herkese teşekkür etti. Şehir Defteri’nin Çorum’un kültür sanat hayatına önemli katkılar sunduğunu kaydeden Başkan Aşgın dergi için kaleme aldığı yazısında “… Çorum Belediyesi olarak barışın ve kardeşliğin şehri Çorum’dan tüm sanatsever dostlarımıza Şehir Defteri Dergimizde yayımladığımız şiirlerle, fikir yazılarıyla, denemelerle, fotoğraflarla sesleniyoruz” dedi.

4 ayda bir yayımlanan Şehir Defteri Dergisinin ikinci sayısı, Çorum Belediyesi Kent Arşivi’nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.