EN KISA SÜREDE MÜDAHALE EDİLECEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2019 - 21:29, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1805+ kez okundu.

EN KISA SÜREDE MÜDAHALE EDİLECEK

Düzce Belediyesi, Kuyumcuzade Bulvarı üzerinde bulunan kavşakta yayaların can güvenliği için gerekli tedbirlerin en kısa sürede alınacağı bilgisini paylaştı.

Düzce Belediyesi bir süredir vatandaşların şikayette bulunduğu Kuyumcuzade Bulvarı üzerinde bulunan ve şehir merkezini Asar deresi üstünden Camikebir mahallesine bağlayan kavşağa ilişkin tedbirlerin en kısa sürede alınacağını duyurdu. Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre şehir merkezinde talepleri karşılamakta yetersiz olan noktaların iyileştirilmesi konusunda çalışmaların devam ettiği belirtilerek "vatandaşlarımızın şikayetine konu olan bazı noktalardan biri de Kuyumcuzade Bulvarı üzerinde bulunan kontrolsüz kavşaktır. Bu konuda tarafımıza bildirilen talepler Belediye Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü ve bağlı bulunduğumuz Başkan Yardımcımız Celal Kasapoğlu'nun da gündemindedir. Kavşak üzerinde yaya vatandaşlarımızın daha kolay hareket etmesini sağlamak üzere çözüm önerilerini değerlendiriyoruz. İstişareler sonucunda kavşağın yeniden düzenlenmesi için gereken neyse en kısa süre içinde yapılacağını değerli vatandaşlarımıza bildirmek isteriz" ifadelerine yer verildi.