Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Kartepe Ankara caddesine yol betonu atıldı

ÇEVRE 25.05.2020 - 13:40, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 4456+ kez okundu.
 

Kartepe Ankara caddesine yol betonu atıldı

Kartepe’de Covid-19 önlemleri dolayısıyla bir süre duran yatırımlar Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla yeniden hızlandı. Ankara Caddesi’ne yol betonu atıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar ile Covid-19 vakalarının azalması sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, yatırımlara devam kararı aldı. Tüm çalışmalar Covid-19 önlemlerine uygun olarak hızlandırıldı. Köseköy Battı-Çıktı yanında bulunan Ankara Caddesi’nde yol betonu atıldı. Kısa sürede bitirilecek  Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara Caddesi’nde 250 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde yola beton atıldı. Yol betonu çalışmalarının tamamlanması sonrasında cadde araç trafiğine açılacak. Ankara Caddesi araç trafiğine hizmet verirken kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak. Rahat ulaşım çok önemli Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Koronavirüs ile mücadelemiz Sağlık ve İçişleri Bakanlıklarımızın talimatları doğrultusunda devam ederken, yavaşlatılan yatırımlarımız yeniden hız kazanarak devam etmeye başladı. Kartepemiz özellikle turizmi ile ön plana çıkan bir ilçedir. Ulaşım alanında yapılan yatırımlarımız ilçemizin geleceği için çok önemlidir. Covid 19 önlemlerine uyarak yatırımlarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.    
Kartepe’de Covid-19 önlemleri dolayısıyla bir süre duran yatırımlar Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla yeniden hızlandı. Ankara Caddesi’ne yol betonu atıldı.
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar ile Covid-19 vakalarının azalması sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, yatırımlara devam kararı aldı. Tüm çalışmalar Covid-19 önlemlerine uygun olarak hızlandırıldı. Köseköy Battı-Çıktı yanında bulunan Ankara Caddesi’nde yol betonu atıldı.
Kısa sürede bitirilecek 
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara Caddesi’nde 250 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde yola beton atıldı. Yol betonu çalışmalarının tamamlanması sonrasında cadde araç trafiğine açılacak. Ankara Caddesi araç trafiğine hizmet verirken kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak.
Rahat ulaşım çok önemli
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Koronavirüs ile mücadelemiz Sağlık ve İçişleri Bakanlıklarımızın talimatları doğrultusunda devam ederken, yavaşlatılan yatırımlarımız yeniden hız kazanarak devam etmeye başladı. Kartepemiz özellikle turizmi ile ön plana çıkan bir ilçedir. Ulaşım alanında yapılan yatırımlarımız ilçemizin geleceği için çok önemlidir. Covid 19 önlemlerine uyarak yatırımlarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.