Kartepe´de sinema keyfi

11.08.2020 - 10:24, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3212+ kez okundu.
 

Kartepe´de sinema keyfi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın seçim beyannamesinde de yer alan “Yazlık Sinema Günleri” etkinliğinde Süt Kardeşler filmi büyük bir beğeni ile izlendi.

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkaran Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın yerel seçimler öncesi seçim beyannamesinde de projeleri arasında yer alan “Yazlık Sinema Günleri” projesi büyük bir beğeniyle takip ediliyor. Türk sinemasının klasikleri arasında yer alan Süt Kardeşler, Ertuğrul Gazi Mahallesi Kanal Park içerisinde Kartepeliler tarafından büyük beğeni ile izlendi.  Kocaman’a teşekkür Büyük bir beğeni ile “Süt Kardeşler” filmini izleyen Kartepeliler Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkürlerini iletirken, Covid-19 önlemlerine dikkat edilerek hazırlanan bu zor günlerde kendilerine moral olduğunu belirttiler. Hava şartları el verdiği müddetçe projeye devam edileceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepeli hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi bizleri çok memnun etmiştir. Covid-19’un yaşattığı sıkıntıları bir nebze unutturmak, biraz tebessüm etmek için bu etkinliği düzenledik. Yazlık sinemalar bizlerin kültüründe yer almaktadır. Bu kültürümüzü de yaşatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın seçim beyannamesinde de yer alan “Yazlık Sinema Günleri” etkinliğinde Süt Kardeşler filmi büyük bir beğeni ile izlendi.

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkaran Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın yerel seçimler öncesi seçim beyannamesinde de projeleri arasında yer alan “Yazlık Sinema Günleri” projesi büyük bir beğeniyle takip ediliyor. Türk sinemasının klasikleri arasında yer alan Süt Kardeşler, Ertuğrul Gazi Mahallesi Kanal Park içerisinde Kartepeliler tarafından büyük beğeni ile izlendi. 

Kocaman’a teşekkür

Büyük bir beğeni ile “Süt Kardeşler” filmini izleyen Kartepeliler Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkürlerini iletirken, Covid-19 önlemlerine dikkat edilerek hazırlanan bu zor günlerde kendilerine moral olduğunu belirttiler. Hava şartları el verdiği müddetçe projeye devam edileceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepeli hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi bizleri çok memnun etmiştir. Covid-19’un yaşattığı sıkıntıları bir nebze unutturmak, biraz tebessüm etmek için bu etkinliği düzenledik. Yazlık sinemalar bizlerin kültüründe yer almaktadır. Bu kültürümüzü de yaşatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.