Kaymakam Günhan Yazar’a ziyaret gerçekleştirildi

11.05.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 7854+ kez okundu.

Kaymakam Günhan Yazar’a ziyaret gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve İlçe Başkanı Selim Panç salgınla mücadele kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirmek amacıyla Kaymakam Günhan Yazar’a ziyaret gerçekleştirdi.

Bandırma Kaymakamlığı’nda yapılan görüşmelerin ardında heyet; Bandırma Belediyesi Hizmet Binasına gelerek son dönemde yerine getirilen belediye hizmetleri ve salgınla mücadele çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.