Kocaman Ankara Caddesi’ni yerinde inceledi

17.05.2020 - 20:38, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3692+ kez okundu.
 

Kocaman Ankara Caddesi’ni yerinde inceledi

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Covid-19 önlemlerine kapsamında yavaşlayan yatırımların yeniden hızlandırma talimatı verirken, başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 önlemleri ve yardımları Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde aralıksız devam ederken, ilçe genelinde yatırımlara bir süre ara verilmişti. Belediye Başkanı Kocaman, yeniden çalışmaların başladığı Ankara Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Ay sonunda bitmesi planlanıyor Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara Caddesi’nde 400 metre uzunluğunda perde duvar, 400 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde beton yol yapımının yanı sıra havai hat olarak geçen elektriklerin yer altına alınma çalışmaları da tamamlanıyor. Yapılan çalışmaların ay sonuna kadar bitmesi planlanıyor.  Yatırımlarımız devam edecek Ankara Caddesi’nde inceleme sonrasında değerlendirme de bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde üst yapı çalışmalarımızda düzenli bir şekilde devam ediyor. D-100'e paralel Ankara Caddesi üzerindeki yol çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde bitirerek araç trafiğine açıyoruz. Kartepemiz genelinde yatırımlarımız Covid-19 önlemleri içerisinde devam edecektir” ifadelerini kullandı. 
Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Covid-19 önlemlerine kapsamında yavaşlayan yatırımların yeniden hızlandırma talimatı verirken, başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 önlemleri ve yardımları Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde aralıksız devam ederken, ilçe genelinde yatırımlara bir süre ara verilmişti. Belediye Başkanı Kocaman, yeniden çalışmaların başladığı Ankara Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Ay sonunda bitmesi planlanıyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara Caddesi’nde 400 metre uzunluğunda perde duvar, 400 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde beton yol yapımının yanı sıra havai hat olarak geçen elektriklerin yer altına alınma çalışmaları da tamamlanıyor. Yapılan çalışmaların ay sonuna kadar bitmesi planlanıyor. 

Yatırımlarımız devam edecek

Ankara Caddesi’nde inceleme sonrasında değerlendirme de bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde üst yapı çalışmalarımızda düzenli bir şekilde devam ediyor. D-100'e paralel Ankara Caddesi üzerindeki yol çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde bitirerek araç trafiğine açıyoruz. Kartepemiz genelinde yatırımlarımız Covid-19 önlemleri içerisinde devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.