Mülayim Tepe 63 Armatürle Aydınlatıldı

01.05.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3440+ kez okundu.
 

Mülayim Tepe 63 Armatürle Aydınlatıldı

Geçtiğimiz yıl Mülayim Tepe’de başlatılan yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bugünlerde salgının etkisi geçtiği gün, Mülayim yine Tavşanlılıların nefes alacağı en güzel yeşil alanlardan birisi olacak.Türbe etrafındaki havuza su verilirken, elektrik işlerinde de sona gelindi. Parktaki yürüyüş yolları 38 direkli armatürle aydınlatılırken, havuz etrafı 21, türbe is 4 adet tasarruflu led ışıkla aydınlatıldı.Bu arada yüklenici firma Mülayim Tepe’nin güvenliği için 15 adet yüksek çözünürlüklü kamera montajı yapıyor. 24 saat kayıt yapacak bu kameralar sayesinde parkın tüm alanları anlık kontrol edilecek. Görüntüler Emniyet Müdürlüğüyle paylaşılacak.
Geçtiğimiz yıl Mülayim Tepe’de başlatılan yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bugünlerde salgının etkisi geçtiği gün, Mülayim yine Tavşanlılıların nefes alacağı en güzel yeşil alanlardan birisi olacak.Türbe etrafındaki havuza su verilirken, elektrik işlerinde de sona gelindi. Parktaki yürüyüş yolları 38 direkli armatürle aydınlatılırken, havuz etrafı 21, türbe is 4 adet tasarruflu led ışıkla aydınlatıldı.Bu arada yüklenici firma Mülayim Tepe’nin güvenliği için 15 adet yüksek çözünürlüklü kamera montajı yapıyor.

24 saat kayıt yapacak bu kameralar sayesinde parkın tüm alanları anlık kontrol edilecek. Görüntüler Emniyet Müdürlüğüyle paylaşılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.