Sarıçam ve Ceyhan’da altyapı çalışmaları sürüyor

ALTYAPI 21.05.2020 - 17:08, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3495+ kez okundu.

Sarıçam ve Ceyhan’da altyapı çalışmaları sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle savaşı sürdürürken, altyapı sorunlarıyla ilgili projeleri hayata geçirme çalışmalarına da devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, çok katlı bina sayısında artış yaşanan ve buna bağlı olarak altyapı ihtiyacı fazlalaşan Sarıçam ilçesinde gerekli tedbirleri alıyor. İlçede hem nüfusun çoğalması hem de Covid-19 nedeniyle su ihtiyacının arttığı belirlenirken, altyapı eksiklerini karşılamak amacıyla gerekli proje hazırlıklarının tamamlandığı, bunların yatırıma dönüştürme çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Ceyhan’da içme suyu projesinin 104 km’lik bölümü tamamlandı Ceyhan'da sürdürülen 267 kilometrelik içme suyu projesinin 104 kilometresini tamamlayan Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri, aynı zamanda sağlığa zararlı olan asbestli boruları da değiştiriyor.  Proje kapsamında 3200 abone bağlantısının yapıldığı açıklanırken, İlçe genelindeki eski boruların değiştirilmesiyle birlikte Ceyhan'da yaşanan su kayıpları da ortadan kaldırılıyor.

Ceyhan’da içme suyu projesinin 104 km’lik bölümü tamamlandı