Kar altında çalışan personele sıcak sürpriz

GÜNDEM 16.01.2021 - 13:53, Güncelleme: 16.01.2021 - 13:53 2644+ kez okundu.

Kar altında çalışan personele sıcak sürpriz

Uşak Belediyesi, kar yağışının başlamasıyla birlikte sabah saatlerinden itibaren kesintisiz çalışan personellerine, görev bölgelerinde tarhana çorbası ikram etti.

Sabah erken saatlerde şehri etkisi altına alan kar yağışı sonrası hızlı bir şekilde harekete geçen Uşak Belediyesi ekipleri, ana arterler ve işlek kavşaklar başta olmak üzere şehrin her noktasında karla mücadele çalışmasını başarıyla gerçekleştirdi. Yollarda ve kaldırımlarda kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yürüten personellereyse sıcak çorba ikramıyla sürpriz yapıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına kesintisiz çalışan ve soğuk hava koşullarından etkilenen personellerin görev bölgesine gidilerek hazırlanan sıcak tarhana çorbaları dağıtıldı. Onlar Hizmetin Elçileri Uşak Belediyesi olarak daima vatandaşa hizmet adına sahada olduklarını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Bu yolda hizmetin halkımızla buluşturulmasını sağlayan mesai arkadaşlarımız bizler için çok kıymetli. Onların özverisinin ve fedakarlığının farkındayız. Bizler de soğuk hava koşullarından etkilenen ancak kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdüren personellerimize sıcak çorba ikramında bulunmak istedik. Birliktelik, daima güzel bir gelecek demektir. Ben tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Çakın, tuzlama çalışmalarının gece saatlerinde ve ihtiyaç halinde hafta sonu da sürdürüleceğini aktardı.

Onlar Hizmetin Elçileri