Bay Şeffaf
Köşe Yazarı
Bay Şeffaf

Belediyelerde Neler Oluyor?

Son dönemde çok ilginç gelişmeler karşımıza çıkmaya başladı. Her telden haberler önümüze dökülüyor. Bu yazımızda kısa kısa bu haberleri paylaşalım.  Başkan'a Darp MHP'li Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz darp edildi. Tehditler aldığını da ifade eden Türkyılmaz sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.  "Bugün akşam saatlerinde yaptığım yürüyüşler esnasında bilinmeyen bir şahıs tarafından darp edildim. Sağlığımda herhangi bir sıkıntı yoktur. Arayan soran tüm dostlarıma teşekkür ederim. Yahşihan Belediye Başkanı Osman TÜRKYILMAZ" Başkan Türkyılmaz'a geçmiş olsun diyoruz.  Yıldırım Belediyesi Karıştı Bursa Yıldırım Belediyesi'nde 3 Başkan yardımcısı Başkan Oktay Yılmaz'ın talebi ile istifa etti. Popülaritesi Başkan Yılmaz'ı aşan Ali Mollasalih, seçim döneminden beri yanında aktif çalışan Servet Hocaoğulları ve Fatih Polat da istifa eden isimler arasında. Bu denli bir değişim ilginç gelişimelere gebe olacak gibi. Geçmiş Olsun... Ak Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız trafik kazası geçirdi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İşte Yediyıldız'ın paylaşımı. "Ankara yolu Çorum istikametinde geçirdiğimiz trafik kazası sonucu Sungurlu Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale sonrası Ankara Şehir Hastanesi’ne sevkimiz uygun görüldü. Genel olarak sağlık durumum iyi.Dualarınız beklerim."
Ekleme Tarihi: 08 Şubat 2021 - Pazartesi

Belediyelerde Neler Oluyor?

Bu yazımızda kısa kısa bu haberleri paylaşalım.

Başkan'a Darp

Başkan Türkyılmaz'a geçmiş olsun diyoruz.

Yıldırım Belediyesi Karıştı

Geçmiş Olsun...