Alankent'e modern kaldırım

02.12.2020 - 16:36, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2531+ kez okundu.

Alankent'e modern kaldırım

Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı ve sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları baskı beton kaldırımlarla buluşturmaya devam ediyor. Ordu’da alt yapı, yol ve su alanında seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerindeki baskı beton kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Kabataş ilçesinin en büyük mahallelerinden birisi olan Alanket Mahallesi’nde sıcak asfalt ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda yaya trafiğinin rahat ve konforlu bir şekilde sağlanması için modern kaldırım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Alankent'in her noktasına dokunuyoruz Kentin her noktasına dokunmak için çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirten Genel Sekreter Alp, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçemizde başlattığımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Daha önce sıcak asfalt başta olmak üzere birçok alt yapı çalışmalarını tamamladığımız Alankent Mahallemizin yıllardır beklediği baskı beton kaldırım çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdürüyoruz. Toplamda 6.800 m² baskı beton kaldırım çalışması yapacağımız mahallemizde şu ana kadar 2.000 m² alanda çalışmalarımız tamamladık. Geriye kalan kısımların tamamlanması için ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürütüyor” dedi. 19 ilçede modern kaldırım çalışmaları devam ediyor Daha yaşanabilir alanlar oluşturmak için gece-gündüz çalışma içerisinde olduklarını ve kentin her türlü sorunuyla yakından ilgilendiklerini Genel Sekreter Coşkun Alp, “Kaldırım çalışmaları yaya trafiği ile sokak ve cadde üzerinde bulunan esnaflarımız için önemli bir çalışma. Bu yüzden cadde ve sokaklarda titiz bir çalışma yürütüyoruz. Alt yapısı tamamlanan ilçe ve mahallelerimizde modern kaldırımlar yaparak buralarda yaşayan vatandaşlarımızın konforunu arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Alankent'in her noktasına dokunuyoruz

19 ilçede modern kaldırım çalışmaları devam ediyor