Altyapı temizlik çalışmaları devam ediyor

03.12.2020 - 14:56, Güncelleme: 03.12.2020 - 14:56 1155+ kez okundu.

Altyapı temizlik çalışmaları devam ediyor

Yalova Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında altyapı temizlik çalışması başlatıldı. Çalışmalar, ilk olarak İstiklal Caddesi Doğan Sokak’ta yapıldı. Diğer cadde ve sokaklarda da devam edeceğini ekipler tarafından belirtildi. Ekipler, temizlik çalışmalarının belirlenen program dahilinde gerçekleştirileceğini belirterek;  “Vatandaşlarımız altyapı ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmaları durumunda 153 Çağrı Merkezimizi arayarak şikayetlerini ve taleplerini dile getirebilirler. Böylelikle öncelik arz eden noktalara daha hızlı müdahale etmiş oluruz” dediler.

Yalova HABERİ