‘Atatürk Kenti Yalova’ kitabı 19 Ağustos’ta tanıtılacak

18.08.2021 - 11:57, Güncelleme: 18.08.2021 - 11:57 3882+ kez okundu.

‘Atatürk Kenti Yalova’ kitabı 19 Ağustos’ta tanıtılacak

Yalova Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Atatürk’ün Kenti Yalova’ kitabının tanıtımını Atatürk’ün Yalova’ya Gelişinin 92.Yılı nedeniyle düzenlenecek etkinliklerde tanıtılacak. Dr. Hacer Karabağ ile Doç. Dr. Mine Ersevinç’in kaleme aldığı kitap, 19 Ağustos Perşembe günü saat 15.00’da Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde tanıtılacak. 1929-1938 yılları arasında Atatürk’ün Yalova’da geçirdiği günleri kronolojik şekilde konu alan kitap, Yalova’nın tarihine ışık tutacak. Atatürk’ün Yalova’ya Geliş Haberleri Sergilenecek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1929-1938 yılları arasında Yalova’ya geliş haberlerinin sergisi, 19 Ağustos Perşembe günü saat 14.00’da açılacak. Sergi, 19-28 Ağustos tarihleri arasında Kent Müzesi’nde açık olacak.

Atatürk’ün Yalova’ya Geliş Haberleri Sergilenecek