Başkan Çöl engelli vatandaşların yanında

04.12.2020 - 11:28, Güncelleme: 04.12.2020 - 11:28 2368+ kez okundu.

Başkan Çöl engelli vatandaşların yanında

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli vatandaşlarımız ve Belediye personellerimize çiçek hediye ettiler.

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli vatandaşlarımız ve  Belediye personellerimize çiçek hediye ettiler. Pandemi sebebiyle maske, mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızın evlerine kadar gönderilen çiçekler engellilerimiz tarafından büyük beğeni toplarken, günlerini unutmadıkları için Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür ettiler. Sandıklı Belediyesinde görev yapan personel ve ailesinde engelli olan arkadaşlarımıza da verilen çiçekler kendilerinin yüzünü güldürürken, Başkan Mustafa Çöl’e selam ve sevgilerini göndermeyi ihmal etmediler.