Başkan Hülya Erdem'den Ramazan Bayramı mesajı

12.05.2021 - 17:27, Güncelleme: 12.05.2021 - 17:27 2296+ kez okundu.

Başkan Hülya Erdem'den Ramazan Bayramı mesajı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Erdem mesajında; milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ederken, 11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını vurguladı. “Sağlık, Dostluk, Barış Ve Kardeşlik Getirmesini Diliyorum” Bayramların beraberinde getirdiği huzur, kardeşlik ve dayanışma ortamının değerini iyi bilmemiz gerektiğinin altını çizen Başkan Erdem; “Bayramlar bizi biz yapan, geleneklerimizi geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına yayabilmek hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Kuşkusuz bugünlerde tüm dünya olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bu zorlu süreci bir an önce geride bırakarak, eskiden olduğu gibi coşkuyla ve sevdiklerimizle iç içe bayram sevincini yaşayacağımız günleri tekrardan görmeyi umut ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ceyhanlı hemşerilerimin olmak üzere, tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; bayramın tüm insanlığa sağlık, dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.

“Sağlık, Dostluk, Barış Ve Kardeşlik Getirmesini Diliyorum”