Başkan Hürriyet, BİMTAŞ’ta sanal gerçekliği deneyimledi

03.12.2021 - 10:34, Güncelleme: 03.12.2021 - 10:34 996+ kez okundu.

Başkan Hürriyet, BİMTAŞ’ta sanal gerçekliği deneyimledi

İzmit Belediyesi haber bülten üyesi olduğunuz için size bildirmekteyiz. Haberin tam metnine ve ek dosyalarına ulaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. E-postada hata, eksik olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, BİMTAŞ Genel Müdürü Özcan Biçer’i ziyaret ederek, sanal gerçeklik faaliyetleri hakkında bilgi aldı  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ile birlikte BİMTAŞ Genel Müdürü ve İBB İstanbul Turizm Platformu Direktörü Özcan Biçer ve ekibini ziyaret etti. BİMTAŞ’ın yürüttüğü arttırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) teknolojileri, drone haritalama ile yersel tarama gibi faaliyetleri hakkında Özcan Biçer’den bilgi alan başkan Hürriyet, Yerebatan Sarnıcı Projesi’ni de VR teknolojisiyle inceledi.