Başkan Özyiğit, şehit ailelerini ziyaret etti

GÜNDEM 14.05.2021 - 13:53, Güncelleme: 14.05.2021 - 13:53 2322+ kez okundu.

Başkan Özyiğit, şehit ailelerini ziyaret etti

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ve Akbelen Mezarlığı Şehitliğini ziyaret etti. Şehit ailelerinin bayramını kutlayan Başkan Özyiğit, şehitlerinin kabirlerine ise karanfil bıraktı.

Yenişehir Belediye Başkanı Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç, Mersin İl Müftüsü Şaban Kondi, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Yavuz ve Yenişehir İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Dağdelen ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Mert Kaya ve Şehit Polis Memuru Mehmet Cemal Özen’in  ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Başkan Özyiğit ve beraberindekiler daha sonra Toroslar ilçesinde bulunan Akbelen Mezarlığı Şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı. Başkan Özyiğit, şehit aileleri ile sohbet etti ve bayramlarını kutladı. Ramazan Bayramında şehit ailelerini unutmayan Başkan Abdullah Özyiğit, bu vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.