Başkan Zeybek lise öğrencileri ile söyleşi yaptı

EĞİTİM 10.06.2022 - 10:33, Güncelleme: 10.06.2022 - 10:46 2565+ kez okundu.

Başkan Zeybek lise öğrencileri ile söyleşi yaptı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek öğrenciler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Söyleşi programları ile buluşmalarını sürdüren Başkanımız, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

AFYONKARAHİSAR (İGFA) - İl genelinde eğitim gören öğrencilerle her fırsatta bir araya gelen Zeybek Başkan, son olarak Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Söyleşi Programında öğrencilerle buluştu. Zeybek Başkan, lise öğrencileri ile bir araya geldiği söyleşide, hayat tecrübelerinden örnekler sunarak, öğrencilere tavsiyelerde bulundu, başarılı olma ve kariyer planlaması hakkında düşüncelerini aktardı. Söyleşiye öğrencilerin yanı sıra Okul Müdürü İlknur Tutumlu ve öğretmenler de katılım sağladı.  “HER DAİM ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ” Söyleşide, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Zeybek Başkan; “Eğitim ve öğretim hayatınızda sizlere başarılıyor diliyorum. Mezun olduktan sonra da hayal ettiğiniz fakültelerde okumanızı temenni ediyorum. Sizlere düşen görev çok çalışmak. Belediye olarak bizlerden ne talep ederseniz yapmaya hazırız. Her daim öğrencilerimizin yanında ve destekçisiyiz” diye konuştu. Başkanımız Mehmet Zeybek öğrencilerin yapmış olduğu el sanatlarını da inceledi. Günün anısına okul yönetimi Zeybek Başkan’a hediye takdiminde bulunurken Zeybek Başkan, programın geri kalan bölümünde öğrencilerin sorularını cevapladı, Belediyemizin şehirde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Program öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

“HER DAİM ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”