Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan 5 madalya

28.09.2021 - 11:04, Güncelleme: 28.09.2021 - 11:04 1490+ kez okundu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan 5 madalya

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçileri 47. Taşköprü Altın Kiraz Güreşleri’nde 5 madalya kazandı

BURSA (İGFA) - Kocaeli’nde gerçekleştirilen 47. Taşköprü Altın Kiraz Güreşleri’nde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları madalyaları topladı. 50’si başpehlivan 450 sporcunun katıldığı organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçileri, 3 şampiyonluk, 1 ikincilik, 1 üçüncülük olmak üzere 5 derece elde etti. Sevindikli Taşköprü Er Meydanı’nda büyük heyecanın yaşandığı güreşlerde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Emirhan Çetin minik 2 boyunda, Uğurcan Humar tozkoparan boyunda ve Alperen Atar ise deste büyük boyunda şampiyon olmayı başardı. Müsabakalarda ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Ruslan Öztürk minik 1 boyunda ikinci olmayı başarırken, İbrahim İbrahimgil ise teşvik 1 boyunda üçüncülük kürsüsüne çıktı.