Büyükşehirde yeni yıl kutlamaları devam ediyor

KÜLTÜR 02.01.2022 - 23:01, Güncelleme: 03.01.2022 - 01:01 4318+ kez okundu.

Büyükşehirde yeni yıl kutlamaları devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin engelli vatandaşlar için hayata geçirdiği hizmetlerden bir olan Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezinde özel bireyler için düzenlenen etkinlikle yeni yıl coşkusu yaşandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’nin de katıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı. Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşların ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla açılan Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi, düzenlediği yeni yıl etkinliği ile özel bireylere unutamayacakları bir gün yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci ve belediye bürokratlarının da katıldığı etkinlikte merkezden faydalanan bireyler keyifli bir gün geçirdi. Gündüz Yaşam Merkezi ile ilgili ailelerden çok olumlu dönüş aldıklarını ifade eden Ayşe Ünlüce “Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezimiz, 18 yaş ve üzeri zihinsel engelli olan, otizm spektrum bozukluğu olan ve alzheimerlı bireylerin spor, müzik, drama, mutfak becerileri, el işi gibi atölyelerle güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyor. Zihinsel engelli ve alzheimerlı vatandaşlarımızın kişisel bakımının da sağlandığı merkez ile ilgili olarak ailelerimizden olumlu dönüşler alıyoruz. İnanıyorum ki aynı bu yıl olduğu gibi 2022 yılı içerisinde de bu merkezde birbirinden güzel etkinliklere imza atacağız. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen hocamızın selamıyla, başta merkezden faydalanan vatandaşlarımız ve aileleri olmak üzere tüm hemşehrilerimizin yeni yılını en içten dileklerim ile kutluyorum” dedi. Etkinlik hep birlikte kesilen pasta ve çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Eskişehir HABERİ