Çocuk Senfoni Orkestrası Foça'da sahne aldı

31.10.2021 - 09:25, Güncelleme: 31.10.2021 - 10:13 3862+ kez okundu.

Çocuk Senfoni Orkestrası Foça'da sahne aldı

İzmir'de Foça Belediyesi'nin düzenlediği Türkiye Cumhuriyeti'nn 98. Yılı kutlama programının 5. ve son gününde, Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası sahne aldı.

İZMİR (İGFA) - Foça Demokrasi Meydanı'ndaki konseri, çok sayıdaki müzikseverin yanı sıra Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de izledi. Konserin finalinde Koro şefi Kartal Akıncı, Çocuk korosu şefi Ferda Yılmaz, Sanat Koordinatörü Dilek Rodos, Sanat ve Koordinatör yardımcısı İlayda Alpay’a teşekkür çiçeği takdim eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; orkestranın yetenekli üyelerine, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’e ve beş gün boyunca Cumhuriyet coşkusunu yaşatan herkese teşekkür etti.