Çocuklar Youtube’da buluşuyor

ÇOCUK 22.12.2020 - 16:42, Güncelleme: 22.12.2020 - 16:42 1209+ kez okundu.

Çocuklar Youtube’da buluşuyor

Tepebaşı Belediyesi’nin Youtube üzerinden yayınlanan okul öncesi eğitimleri, çocukların beğenisini topluyor. Videolara çocuklardan bolca izlenme, beğeni ve yorum geliyor.

Tepebaşı Belediyesi, çocuklar için her yıl düzenlediği okul öncesi eğitimlerini bu sene koronavirüs dolayısıyla online olarak gerçekleştiriyor. Eğitim çalışmaları ise bu yıl koronavirüs önlemleri çerçevesinde sanal ortamda gerçekleştiriliyor. Çocukların gelişimine katkı sağlamak adına düzenlenen eğitici etkinlikler, Tepebaşı Belediyesi’nin Youtube hesabı üzerinden yayınlanıyor. Eğitimler arasında 3-4 yaşındaki çocuklar için oyun grubu, 6 yaş üzeri çocuklar için sihirli deneyler ve resim, 7 yaş üzeri çocuklar için satranç ile jimnastik & yoga yer alıyor. Videolarda uzman eğitmenler tarafından çocukların beceri ve zeka gelişimine katkı sağlayacak metotlar eşliğinde içerikler sunuluyor. Online Çocuk Atölyeleri eğitimlerinin yer aldığı videolar, çocuklardan bolca izlenme, beğeni ve yorum alıyor. Videolar, Tepebaşı Belediyesi’nin Youtube hesabı “tepebasibld” kanalından izlenebiliyor.