Dev adamlar İstanbul’da Sigortam.Net’i son saniyelerde yendi:84-83

SPOR 08.03.2021 - 10:09, Güncelleme: 08.03.2021 - 10:09 1689+ kez okundu.

Dev adamlar İstanbul’da Sigortam.Net’i son saniyelerde yendi:84-83

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Ligi’nin 21. haftasında deplasmanda Sigortam.Net takımı ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadeleden son saniyelerde bulduğu sayılar ile dev adamlarımız sahadan 84-83 galip ayrıldı.   Türkiye Basketbol Ligi’nin 21. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sigortam.Net takımı ile karşı karşıya geldi. İstanbul Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan da izleyerek takımı yalnız bırakmadı. Maçın ilk periyodu 21-23 Sigortam üstünlüğü ile bitti. İkinci periyotta her iki takımda üçlük isabetleri bularak skor üstünlüğü kurmak istedi. Bu periyot 46-43 Sigortam üstünlüğü ile geçildi. Üçüncü periyotta pota altında daha etkili taraf olan dev adamlarımız bu periyodu 62-66 tamamladı. Son periyot kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Son saniyelerde Sigortam Net üçlük buldu ve 1 sayı farkla öne geçti. Maçı bırakmayan dev adamlarımız faul sonrasında kazandığı serbest atışları kaybetmedi ve maçtan 84-83 galip ayrıldı.   Maç: Türkiye Basketbol Ligi 21.Hafta Karşılaşması Salon: Gazanfer Bilge Spor Salonu Hakemler: Tunçtan Durmuşcan, Sertan Kırklar, Muhammet Mustafa Akıllıoğlu   Sigortam.Net: Kerem(2), Semih(12), Serhat(6), Derrick(19), Brayon(20), Cenk(4), Efekan(7), Tarık(8), Kemal(5), Osman Baş Antrenör: Atilla Andaç Yapıcıer   Manisa Büyükşehir Belediyespor: Marcus(14), Tolga(8), Eren(3), Ramazan(6), Gökhan(4), Calvin(19), Alican, Umut(17), Recep(13), Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak   1.Periyot: 21-23 2.Periyot: 25-20 3.Periyot: 16-23 4,Periyot: 21-18 Maç Sonucu: 83-84 Manisa lehine

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 21.Hafta Karşılaşması
Salon: Gazanfer Bilge Spor Salonu