Foça'da Hıdırellez sevinci

06.05.2022 - 12:52, Güncelleme: 06.05.2022 - 14:16 1789+ kez okundu.

Foça'da Hıdırellez sevinci

Hıdırellez, Foça Demokrasi Meydanı ve Yenifoça Belediye Meydanında şenlikle kutlandı.

İZMİR İGFA- Foça Belediyesi’nin düzenlediği Hıdırellez Şenliğine katılan vatandaşlar büyük sevinç yaşayıp doyasıya eğlendi. Meydanlarda yakılan ateşlerin üzerinden atlayıp dilekler tuttu, Balkan Bandosu eşliğinde dans edip halay çekti. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Hıdırellez Şenliğine katılan vatandaşların sevincini paylaştı. Başkan Fatih Gürbüz, baharın müjdecisi Hıdırellez’in tüm insanlara sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.