Gençlik Merkezi Karabağlar'a çok yakışacak

GÜNDEM 07.03.2021 - 11:54, Güncelleme: 07.03.2021 - 11:54 1919+ kez okundu.

Gençlik Merkezi Karabağlar'a çok yakışacak

Karabağlar Belediyesi, ilçeyi sosyal ve ekonomik yönden geliştirmek; modern bir görünüme kavuşturmak için hazırladığı büyük çaplı projeleri tek tek yaşama geçiriyor. Son olarak Karabağlar’ın önemli bir eksiğini gidermek ve gençleri, çocukları spora yönlendirmek amacıyla projelendirilen Karabağlar Gençlik Merkezi, temel atma aşamasına geldi. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmayla sözleşme imzalandı. İhale bedeli yaklaşık 90 milyon lirayı bulan projeyi İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte yaşama geçireceklerini vurgulayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Gençlik Merkezi, Karabağlar’a çok yakışacak. Gençlerimizi, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmada önemli bir görev üstlenecek” dedi. Mütevazı bütçeye rağmen… Karabağlar Belediyesi’nin mütevazı bütçesine rağmen her zaman spor ve sporcunun yanında olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, şöyle konuştu: “Karabağlar Gençlik Merkezi’ni de bu anlayış doğrultusunda projelendirdik. Biliyoruz ki Karabağlar’da bu anlamda önemli bir ihtiyaç var. Yeşilyurt’taki tesislerin dışında, resmi karşılaşmaların yapılacağı bir futbol sahamız yok. Karabağlar Gençlik Merkezi tamamlandığında, özellikle ilçenin dört bir yanındaki amatör spor kulüplerimiz burayı yoğun olarak kullanacak. Ayrıca sporla ilgilenen her yaştan vatandaşımızın buluşma noktası olacak. Tesisin temelini yakında atıyoruz ve 2.5 yılda tamamlamayı hedefliyoruz. Yaklaşık 90 milyon liralık yatırımla yaşama geçireceğimiz Gençlik Merkezi’nin, Karabağlar’a şimdiden hayırlı olmasını diliyorum!”

Mütevazı bütçeye rağmen…