“Gerçek Kahraman” sağlık çalışanları için İzmit’te özel dokunuşlar

SAĞLIK 23.12.2020 - 16:50, Güncelleme: 23.12.2020 - 16:50 2442+ kez okundu.

“Gerçek Kahraman” sağlık çalışanları için İzmit’te özel dokunuşlar

Pandemi sürecinin gerçek kahramanları olan sağlık çalışanları için birçok çalışma gerçekleştiren İzmit Belediyesi son olarak Yuvam’da çok özel bir görsel çalışmaya imza attı.

Pandemi sürecinin başladığı Mart ayından beri sağlık çalışanları için birçok uygulamaya ve çalışmaya imza atan İzmit Belediyesi son olarak gerçekleştirdiği görsel bir çalışmayla bir kez daha sağlık çalışanlarının gönlünde taht kurdu. İzmit Yuvam Akarca Aile Sağlığı Merkezi’nin duvarına yapılan sağlık çalışanlarının resmedildiği ve üzerinde “Gerçek Kahramanlar” yazılı görsel çalışma yüzleri gülümsetti.  Büyük beğeni aldı Ecaterina Nicalou, Cemile Dinçer ve Mehmet Erzen isimli görsel tasarım sanatçılarının 24 saat gibi kısa sürede yaptığı çalışmanın sonucu sadece sağlık çalışanlarının değil bölgede yaşayan vatandaşların da büyük beğenisini aldı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, İzmit’e renk katma uygulamaları kapsamında bu tür görsel çalışmaların İzmit genelinde devam edeceği belirtildi.

Büyük beğeni aldı