Gözne Mahallesi sakinleri çözüm bekliyor

11.03.2022 - 12:22, Güncelleme: 11.03.2022 - 12:22 6543+ kez okundu.

Gözne Mahallesi sakinleri çözüm bekliyor

Mersin’in Gözne Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar yaşadıkları bölgeye otobüs gelmediği için mağdur olduğunu dile getiriyor.

Mersin’in Gözne Mahallesi Karatepe mevkiinde yaşayan bir vatandaş, yaşadıkları bölgeye otobüs gelmediğini ve en yakın durağa kadar yürüdüklerini söylüyor. Bölgede bu durumdan mağdur olan vatandaş, “Belediye otobüsleri buraya yakından geçmiyor. İhtiyacımız olduğu zaman sürekli 1 km kadar yol yürümemiz gerekiyor. Gece-gündüz, yağmurda ve karda çok zorlanıyoruz. Burada hane sayısı 300’ü gecik, bu bölgede yaşayan herkes bu duruma çözüm bulunmasını istiyor” dedi.  Mahalle sakinleri Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuya dair çözüm üretmelerini talep ediyor.