Güney Türkistan’a İzmit Belediyesi'nden yardım eli

05.12.2020 - 10:50, Güncelleme: 05.12.2020 - 10:50 1519+ kez okundu.

Güney Türkistan’a İzmit Belediyesi'nden yardım eli

İzmit Belediyesi, Güney Türkistan’da bayrak hasretiyle yaşayan vatandaşlara yardım elini uzatarak 2 bin adet Türk Bayrağı ve 2 bin adet Türk bayraklı t-shirt gönderdi Bugün Afganistan sınırları içerisinde kalan Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapmış olan Güney Türkistan’da yaşanan Türk Bayrağı hasretine Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi son verdi. İzmit Belediyesi Koordinatörü Yaşar Kardaş’ın da girişimleriyle birlikte bölgeye 2 bin adet Türk Bayrağı ve 2 bin adet Türk bayraklı t-shirt gönderildi.  Başkan Hürriyet'e teşekkür Kuyaş Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin İzmit Belediyesine yaptığı talebin ardından İsa Yusuf Alptekin Vakfı üzerinden bu talep karşılandı. İsa Yusuf Alptekin Vakfı yöneticilerin Başkan Hürriyet’e yaptıkları ziyarette yapılan bu destekler için teşekkür ederken, Başkan Hürriyet her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Hürriyet'e teşekkür