Güngören Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

GÜNDEM 05.03.2021 - 14:34, Güncelleme: 05.03.2021 - 14:34 2702+ kez okundu.

Güngören Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Narlıdere’nin en işlek merkezlerinden biri olan Güngören Caddesi’ndeki yayalaştırma ve sağlıklaştırma projesini sürdüren Narlıdere Belediyesi, çalışmaların yüzde 50’sini tamamladı. Yaya kaldırımlarındaki taş döşemeleri bitti. Taşıt yolundaki asfalt seriminin ardından Güngören Caddesi’nin yeni ve modern yüzüne kavuşacağı belirtildi.

Güngören Caddesi’nde sürdürülen yayalaştırma ve sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında altyapı ve kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmanın, caddedeki su taşkınlarını önleyeceği belirtildi. Yaya kaldırımlarının parke taşı döşemeleri ve tretuarlar ise bitirilme noktasına getirildi. 80 adet ağaç dikimi yapıldı. Araç park cepleri ve asfalt seriminin ardından çalışmaların Nisan ayı sonunda tamamlanacağı belirtildi. Proje kapsamında; ihtiyaç duyulan bina cepheleri boyanacak ve esnaf için tek tip tente ve tabela uygulamasına geçilecek. “İzmir'in en modern caddesi olacak” Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Güngören Caddesi ilçemiz için önemli potansiyele sahip. Özellikle devam eden metro çalışmaları sonrasında hızla değer kazanacak bir konumda. Çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Proje Nisan ayında bittiğinde, İzmir’in en modern caddelerinden birine kavuşacağız. Destek veren ve sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“İzmir'in en modern caddesi olacak”