Hatay'da altyapı sorunları çözüme kavuşuyor

ALTYAPI 30.11.2020 - 17:34, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2239+ kez okundu.

Hatay'da altyapı sorunları çözüme kavuşuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), vatandaşlardan gelen şikâyet ve talepler üzerine altyapı problemlerine ivedi şekilde müdahalelerini sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), vatandaşlardan gelen şikâyet ve talepler üzerine altyapı problemlerine ivedi şekilde müdahalelerini sürdürüyor. Altyapının önemli unsuru olan kanalizasyon hatlarında oluşan arızalara kontrollü bir şekilde müdahale edildiğini belirten Genel Müdürlük, Antakya ilçesine bağlı Avsuyu Mahallesi Konutlar Sokak’ta mesken bahçesi içinde bulunan kanal hattı 300’lük beton borularla çekilen 50 metre kanal hattı ile deplase edildiğini belirtti. Hat çalışmalarının ardından bağlantı çalışmalarının yapıldığını aktaran HATSU,  teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 4 personelin görev yaptığını aktardı. HATSU, herhangi bir altyapı sorunuyla karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirimlerin yapılmasını hatırlattı.