Hibe yemler besiciye dağıtıldı

26.07.2021 - 10:55, Güncelleme: 26.07.2021 - 10:55 1159+ kez okundu.

Hibe yemler besiciye dağıtıldı

Çukurova Belediyesi’nin çeşitli alanlarda işbirliği içinde olduğu New Hope Yem Fabrikası’nın hibe ettiği yemler Kabasakal Mahallesindeki besicilere dağıtıldı. Başkan Soner Çetin, firmanın zaman zaman hibe desteği ile verdiği yemlerin Çukurova’da besicilere dağıtımının süreceğini söyledi.

Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu New Hope Yem Fabrikası yöneticileri tarafından besicilere dağıtılmak üzere hibe ettiği hayvan yemleri besicilere ulaştırıldı. Çukurova Belediyesi bahçesinde Kabasakal Mahallesinde bulunan besicilerle buluşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Çin firması New Hope Yem Fabrikası ile özellikle istihdam alanında işbirliği yapıyoruz. Birçok hemşehrimize bu işletmede işe başlattık. Dünya çapında bir Çin firması olan New Hope Yem Fabrikası Genel Müdürü Alex Ma ve yöneticileri ziyaretimize gelerek besicilere destek olmak istediklerini söylediler. Besicilerin ayakta kalmasının ve desteklenmesinin kendilerinin işlerinin devamlılığı açısından önem taşıdığının farkındalar. Bu iyi niyetli çabaya biz de destek olacağımızı belirtti. Şimdi ilk etapta Kabasakal Mahallesinde belirlediğimiz besicilere hibe edilen yemleri teslim edeceğiz. Firma yetkililerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Soner Çetin, hibe desteğinin devam edeceğini, sırayla Çukurova’nın tüm kırsal mahallelerinde benzer desteklerin yapılacağını söyledi. Besiciler de bu girişimden dolayı hem Başkan Soner Çetin’e hem de firma yetkililerine teşekkür ettiler. Daha sonra Çukurova Belediyesi personeli araçlarla yemleri besicilerin bulunduğu yerlere kadar götürerek teslim ettiler.