Kartal Belediyesi İzmit Belediyesi Gıda Bankası'nda incelemelerde bulundu

GÜNDEM 17.02.2021 - 16:52, Güncelleme: 17.02.2021 - 16:52 2909+ kez okundu.

Kartal Belediyesi İzmit Belediyesi Gıda Bankası'nda incelemelerde bulundu

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, İzmit Belediyesi’nin Gıda Bankası, Kardeş Eller ve Dost Eller mağazalarını yerinde incelemek ve bilgi alışverişi yapmak amacıyla ziyarette bulundu

İzmit Belediyesi’nin örnek projeleri Gıda Bankası, Dost Eller ve Kardeş Eller birçok belediyenin de dikkatini çekiyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu projeler hakkında bilgi edinmek isteyen Kartal Belediyesi heyetinden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ozan Haydar, İştirakler ve Destek Hizmetleri Müdürü Cem Çetin ve Gıda Mühendisi Buket İncesu Sancaklı ile beraber İzmit Belediyesi Gıda Bankası’na ziyarette bulundu. Gıda Bankası’na ziyarette bulunan Kartal Belediyesi ekipleri, Kardeş Eller ve Dost Eller projeleri hakkında notlarını aldı. İzmit Belediyesi örnek oldu Gıda Bankası’nı yerinde inceleyerek Kardeş Eller ve Dost Eller projeleri kapsamında bilgi alışverişini gerçekleştiren Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ozan Haydar; ‘‘Kartal Belediyesi olarak İzmit Belediyesini ziyarete geldik. Kardeş Eller projesini yerinde incelemek için buradayız. Çok beğendik açıkçası. Hem gıda hem de kıyafette arkadaşlarımız güzel bir düzen oluşturmuşlar. Biz de Kartal’da Gıda Bankası hazırlığı içerisindeyiz. Başarılı örnekleri yerinde incelemek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Birbirimizle fikir alışverişinde bulunarak, birbirimizin artılarını aktararak güzel bir ortaklık oluşturuyoruz. Arkadaşlarımızın eline sağlık, çok güzel bir alan sağlamışlar. Destekleri için çok teşekkür ediyoruz.’’ diyerek sözlerini noktaladı Kartal Belediyesi notlarını aldı Açıklamalarda bulunan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci; ‘‘Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gıda Bankamızı ziyaret etmek amacıyla kurumumuza geldiler. Hem bilgi edinmek hem de yerinde incelemede bulunmak istediler. Kendi kuracakları gıda marketi ile ilgili bizlerden bilgi edinip aynı zamanda giyim mağazalarımız Kardeş Eller ve Dost Elleri de inceleyerek notlarını aldılar. Ziyaret sonrası kendi ilçelerinde de bu projeleri gerçekleştirmek istiyorlar.’’ ifadelerini kullandı.

İzmit Belediyesi örnek oldu

Kartal Belediyesi notlarını aldı