ATO yeni binasına taşındı, Soner Çetin'e teşekkür etti

25.03.2021 - 12:05, Güncelleme: 25.03.2021 - 12:05 2951+ kez okundu.

ATO yeni binasına taşındı, Soner Çetin'e teşekkür etti

Yeni binasına taşınan Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş, binanın yapım aşasında önemli destek sağlayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti. Başkan Soner Çetin, pandemi sürecinde fedakarca görev yapan hekimlere yeni binanın hayırlı olmasını diledi.

Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş ve Dr. Halit Atik, yeni oda binasının yapımında verdiği destekten dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Adana Tabip Odası’nın yeni binasına taşındığını belirten Dr. Selahattin Menteş, “Başkan Soner Çetin’e tüm Adanalı hekimler adına binanın yapımında bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Binamızın resmi açılışını pandemi nedeniyle yapmadık. Binayı yaparken temel aşamasından bugüne kadar Başkan Soner Çetin’den büyük destek gördük. Maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyorum. Başkanımızı yeni binamızda ağırlamak istiyoruz. Davetimizi kabul eder bizi ziyaret ederse çok mutlu oluruz” dedi. Çukurova Belediyesi’nin oda binanı yanına çok güzel bir park yaptığını ve bunun da çevreye ayrı bir güzellik kattığını söyleyen Dr. Selahattin Menteş, “Bu hizmet için de Başkan Soner Çetin’e ayrıca teşekkür etmek istiyorum” ifadesini kullandı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, yeni binanın Adana Tabip Odası ve hekimlere hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Adana Tabip Odası başkanı ve yönetiminin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydeden Başkan Soner Çetin, “Yeni bina Adana’ya değer katacaktır. Bu süreçte elimizden gelen desteği vermeye çalıştık, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Pandemi sürecinde hekimlerimizin ne kadar fedakarca görev yaptığını görüyoruz. Hepsine şükran borçluyuz” şeklinde konuştu.