Başkan Esen’den başarılı öğrenciye destek

05.04.2021 - 09:26, Güncelleme: 05.04.2021 - 09:26 3807+ kez okundu.

Başkan Esen’den başarılı öğrenciye destek

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi. Başkan Esen, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Kontrbas Ana Sanat Dalı 7. Sınıf öğrencisi Çankırılı Çağatay Yurt’u makamında ağırladı. Çankırı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi üyelerinden Yurt ailesinin 12 yaşındaki oğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in de gurur kaynağı oldu. Okul yaşamı süresince gösterdiği azmi ile akranlarına örnek olan Çağatay Yurt ile Başkanlık makamında bir araya gelen Esen, genç öğrenci ile sohbet ederek hayalleri üzerine konuştu.  Çankırılı gençlerin hedefleri yolunda güzel işlere imza attıklarını görmekten gurur duyduklarını ifade den Esen, başarılarından dolayı Yurt’u tebrik ederek ödüllendirdi. Çankırı Belediyesi olarak Çankırılı çocukların hayallerini gerçekleştirme yolunda en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini vurgulayan Esen, Çağatay’ı gelecekte çok iyi orkestralarda aranan bir kontrbas sanatçısı olarak görmeyi arzuladıklarını belirterek en büyük emeği veren anne ve babasına teşekkür etti. Görüşmenin kendisini çok duygulandırdığını ve gururlandırdığını ifade eden Yurt, başta ailesi olmak üzere öğrenim hayatında kendisini destekleyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.