Esenyurt’ta cadde ve sokaklar yıkanıyor

18.04.2021 - 11:30, Güncelleme: 18.04.2021 - 12:08 3186+ kez okundu.

Esenyurt’ta cadde ve sokaklar yıkanıyor

Halk sağlığı için ilçedeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak, çöp konteynerlerini mobil araçlarla dezenfekte ediyor. Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ilçede yaşayabilmesi için rutin temizlik işlemlerine devam ediyor. İlçedeki cadde, sokak ve halkın yoğun kullandığı alanları tazyikli suyla yıkayan ekipler, mobil araçlarla süpürme işlemini de gerçekleştiriyor. Rutin olarak yapılan kent temizliğinin yanı sıra dünya genelinde tehdit oluşturan Koronavirüs’e karşı çalışmalarını yürüten ekipler, tüm çöp konteynerlerini mobil araçlarla dezenfekte ederek, mikroplardan arındırıyor.

Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.