İzmitli kadın girişimcilerden ilk toplantı

GÜNDEM 20.04.2021 - 13:39, Güncelleme: 20.04.2021 - 16:07 4437+ kez okundu.

İzmitli kadın girişimcilerden ilk toplantı

Açılışına kısa bir süre kalan İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nin atölye hocaları ve girişimcilerinin bir araya geldiği toplantıda üretim ve pazarlama süreçleri masaya yatırıldı.

İzmit Belediyesi tarafından çok kısa süre sonra hayata geçirilecek olan ve iç tefrişat çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlanan Kadın Girişimciler Merkezi’nin atölye hocaları ve girişimcileri açılış öncesi ilk toplantısını yaptı. 15 atölye hocası ve 45 girişimci kadının katıldığı İzmit Belediyesi Meclis Salonu’ndaki toplantıda İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç detaylı bilgilendirme yaptı. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Alınan geri dönüşlere göre yeni alanlar açacaklarını belirten Gülenç, "Pazar arayışı konusunda ise Kadın Girişimciler Derneği ve Kocaeli Sanayi Odası ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca ürünleriniz İzmit Belediyesi tarafından dijital ortamda hayata geçirilen İzmit Çarşısı’nda da yer alacak” diye konuştu.