Mersin Büyükşehir GSK Erkek Basket Takımı, Etimesgut'u 60-72 yendi

21.04.2021 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:28 4371+ kez okundu.

Mersin Büyükşehir GSK Erkek Basket Takımı, Etimesgut'u 60-72 yendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi final grubu müsabakasında ilk rakibi Etimesgut’u 60-72’lik skorla yendi. Büyükşehir Erkek Basket Takımı, zorlu rakibi karşısında aldığı galibiyetle avantaj elde etti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadelesini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, final grubu müsabakasında rakibi Etimesgut Belediyesi’ni 60-72’lik skorla yendi. Ekip, aldığı galibiyetle final grubu müsabakalarında avantaj elde ederken, yeni karşılaşmalar için de moral depoladı. Kartepe Green Park’ta gerçekleşen karşılaşmada ilk periyotta rakibini 14-20’lik skorla geride bırakarak maça önde başlayan GSK Erkek Basket ekibi, 32-38 skorla ikinci periyodu, 45-53’lük skorla üçüncü periyodu da önde kapatarak dördüncü periyoda kadar geldi. Son periyotta da ağırlığını koruyan Büyükşehir GSK ekibi son periyodu da 60-72’lik skorla kapattı ve karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Büyükşehir Erkek Basket Takımı, aldığı galibiyetle avantaj elde etti.