Gölbaşı zabıtasından hijyen denetimi

21.04.2021 - 09:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 14:57 3772+ kez okundu.

Gölbaşı zabıtasından hijyen denetimi

Gölbaşı Belediyesi zabıta ekipleri, salgın ve ramazan ayı sebebiyle denetimlerini artırırken, esnaf ve vatandaşları tedbirler konusunda hassas olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

ANKARA (İGFA) - Marketleri ve iş yerlerini denetleyen Gölbaşı Belediyesi zabıta ekipleri; hijyen, maske ve eldiven denetimi gerçekleştirdi. Denetimler ile hem esnafı hem de alışveriş yapan vatandaşları tedbirler hususunda bilgilendirmeyi amaçladıklarını aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Ürünlerin son kullanım tarihinden sosyal mesafe kuralları kadar pek çok noktaya önem gösteriyoruz. Özellikle maske kullanımı, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulmayan işletmelerde ceza-i müeyyideler uyguluyoruz” açıklamasında bulundu.