Aydın Didim'de Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor

22.04.2021 - 10:15, Güncelleme: 22.04.2021 - 10:10 4282+ kez okundu.

Aydın Didim'de Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın girişimleri ile Didimli gençlerin bilgi ve becerilerini geliştireceği gençlik merkezinin inşaatına başlanıyor.

Şahin KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA) Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan gençlerin geleceklerine yatırım yapmalarına destek olmak için Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay çalışmalarını sürdürüyor. Spor kompleksleri, bilimsel ve sanatsal faaliyetler başta olmak üzere ilçede yaşayan gençler için birçok önemli projeyi hayata geçiren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, şimdi de gençlik merkezi yapmak için kolları sıvadı.  Başkan Atabay Didimli gençleri sokaktaki kötülüklerden kurtarmak için her türlü girişimi yaptıklarını belirterek, Gençlik Merkezi'nde her yaştaki gençlerin yararlanabileceği kursların tamamıyla ücretsiz olacağını söyledi. Müzikten resime, dil kurslarından kişisel gelişime akla gelen her alanda kurs ve etkinlikler gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydeden Başkan Atabay, yeni kurulacak Didim Gençlik Merkezi'nin tamamlanmasıyla faaliyete açılacak olan ilizyon merkezinde de gençlerin fizik, kimya gibi alanlarda teorik olarak öğrendiği bilgileri atölyeler sayesinde uygulamalı olarak öğreneceklerini söyledi.