Konyaaltı’nda 23 Nisan coşkusu balkonlara taştı

GÜNDEM 23.04.2021 - 16:43, Güncelleme: 23.04.2021 - 16:43 3719+ kez okundu.

Konyaaltı’nda 23 Nisan coşkusu balkonlara taştı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’inci yılında, Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ve 23 Nisan Gezici Tır’ı Konyaaltı’nın cadde ve sokaklarını gezerek bayram coşkusunu balkonlara taşıdı. Konyaaltı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’inci yıl coşkusunu evlere taşıdı. Salgın nedeniyle alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı çocuklar bu bayramı da evde geçirdi. Konyaaltı Belediyesi çocuklara 23 Nisan coşkusu yaşatmak için onlara giderek kutlama yaptı. Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ve 23 Nisan ‘Gezici Tır’ı Konyaaltı’nın mahalle ve sokaklarını turladı. Vatandaşlar balkonlardan bu coşkuya ortak oldu. ‘Gezici Tır’ yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Vatandaşlar ellerinde bayraklarla, balkonlarından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadı. Çocukların coşkusu eksik olmasın Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı buruk kutladıklarını söyledi. Başkan Semih Esen, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle düzenledikleri etkinlikle 23 Nisan coşkusunu evlere taşımak istediklerini kaydetti. Başkan Esen, “Tüm çocuklarımızın ve ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bu salgın dönemi en kısa zamanda bitecek, yine bayram coşkumuzu sokaklarımızda doyasıya yaşayacağız. 23 Nisan coşkumuz hiçbir zaman eksik olmasın. Çocuklarımızın coşkusunu ve heyecanını yüreğimizde hissettik" dedi.

Çocukların coşkusu eksik olmasın