Başkan Erdem Yeşilçam'da gönülleri fethetti

27.04.2021 - 13:02, Güncelleme: 27.04.2021 - 13:02 3230+ kez okundu.

Başkan Erdem Yeşilçam'da gönülleri fethetti

Ceyhan Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortak yürüttüğü hizmet seferberliğine hız kesmeden devam ediyor. Yeşildam Mahallesi’ne çıkarma yapan ekipler hizmetin yanı sıra, hayra da vesile oldu. Kırsal mahallelerde hizmet seferberliği kapsamında tüm mahallelerde çalışmalarını sürdüren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile uyum içerisinde vatandaşların istek ve taleplerini yerine getiriyor. Hafta sonunu Yeşildam Mahallesi’nde hizmet seferberliği yapan Başkan Erdem ve ekibi, yardıma muhtaç aileler için yardım kolileri dağıttı. Yeşildam Mahalle Muhtarı Zafer Manga ile sorunları yerinde tespit ederek çözüm üreten Başkan Erdem, Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile sorunları giderdi. Kadın Eli Ekipleri, kapı, kapı dolaşarak yardım kolisi dağıttı, istek ve talepleri not aldı. Yapılan çalışmadan memnun kaldıklarını ifade eden Başta Muhtar Zafer Manga olmak üzere mahalle sakinleri Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.