Körfez Belediye Başkanı'ndan hizmet turu

GÜNDEM 28.04.2021 - 11:34, Güncelleme: 28.04.2021 - 11:40 4372+ kez okundu.

Körfez Belediye Başkanı'ndan hizmet turu

Kocaeli'nin Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede yapımı hızla devam eden ve hizmet ağını genişleten projeleri yerinde takip ederek, teknik ekipten çeşitli bilgiler aldı

KOCAELİ (İGFA) - İlk olarak, Hacı Osman Mahallesi Nihal Atsız Sokak’ta yapımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan menfez çalışmasını inceleyen Körfez Belediye Başkanı Sener Söğüt, Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte yetkililerden bilgi aldı. Menfez çalışmasının bitmesinin ardından başlanan dere ıslah çalışmasını da kısa süre içerisinde biteceğini belirten Başkan Söğüt, “Bölgede mevcut su akışının sağlandığı dere yetersiz konumdaydı. Büyükşehir Belediyemiz önce menfez çalışmasını gerçekleştirdi ardından da ıslah çalışmasını başladı. Bölgede olası su baskınlarının da önüne geçildi” dedi. Başkan Söğüt daha sonra İlimtepe Asri Mezarlık alanında incelemelerde bulundu. İlk olarak kısa süre önce hizmete alınan mezarlık hizmet binasını dolaşan Başkan Söğüt, çalışanlara da kolaylıklar diledi. Başkan Söğüt, daha sonra kentin ihtiyaçları doğrultusunda genişletme çalışmalarının devam ettiği mezarlık alanını gezdi. Başkan Söğüt, “İlimtepe Asri Mezarlığı’nda ihtiyaçlar doğrultusunda, genişletme çalışması gerçekleştirdik. Kazandırdığımız hizmet binası ile de Körfezli hemşehrilerimiz tüm cenaze işlemlerini kolaylıkla halledebiliyor. Vatandaşlarımıza, önemli bir hizmeti sunmuş olduk “ diye konuştu.