Soner Çetin sporun yanında

SPOR 29.04.2021 - 11:37, Güncelleme: 29.04.2021 - 11:37 3145+ kez okundu.

Soner Çetin sporun yanında

Çukurova Belediyesi, Adana Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü ile birlikte, Trap Şampiyonası düzenleyecek. Şampiyonanın her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. Adana Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Yunus Zorlukol ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, yapılması düşünülen şampiyona ilgili görüş alış verişinde bulundular. Şampiyonayı Mayıs ayı içinde yapmayı düşündüklerini ancak pandemi koşullarının buna vermediğini ifade eden Yunus Zorlukol, kesin tarihin önümüzdeki dönemde belirleneceğini açıkladı. Başkan Soner Çetin de böyle bir işbirliğinin kendisini çok mutlu edeceğini belirterek, şampiyona ile ilgili her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Şampiyonanın her yıl düzenli olarak yapılmasını ve geleneksel hale gelmesini istediğini kaydeden Başkan Soner Çetin, böyle bir şampiyonanın Adana’da atıcılık sporuna büyük katkılar sağlayacağını da sözlerine ekledi.