Kocaeli Başiskele'ye konforlu bir yol daha

29.04.2021 - 13:05, Güncelleme: 29.04.2021 - 13:05 3159+ kez okundu.

Kocaeli Başiskele'ye konforlu bir yol daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ağır vasıta araçlarının sürekli hareket halinde olduğu ve çevresinde fabrikaların bulunduğu Başiskele Vezirçifligi Enpay Sokak’ta asfalt çalışması yaptı.

KOCAELİ (İGFA)- Büyükşehir ekipleri 210 metre uzunluğundaki sokakta 450 ton asfalt serimi yaparak caddenin daha konforlu ve güvenli olmasını sağladı. Asfalt öncesi 600 ton da yolun temelini oluşturan pilent miks temel serimi yapıldı. Üstyapı çalışması ile bölgede ağır vasıta araçlarının sıklıkla kullandığı yol daha kullanışlı ve modern bir hale getirildi.