Yalova Belediyesi'nden sıfır atık projesine bir destek daha

01.05.2021 - 10:43, Güncelleme: 01.05.2021 - 10:43 4665+ kez okundu.

Yalova Belediyesi'nden sıfır atık projesine bir destek daha

Yalova Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında sokak hayvanlarının ev sahibi olabilmeleri için oto lastiklerle hazırladıkları kedi evi projesi tüm hızıyla sürüyor. Yalova Belediyesi, Yalova Memur-Sen ve Yalova Genç Memur-Sen ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyonla oto lastikleri büyük bir özveri ile boyandı. Hazırlanan kedi evleri hafta sonu gerçekleşecek programla birlikte şehrin belirli noktalarına yerleştirilecek. Yalova Genç Memur Sen Başkanı Esat Birtane, Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Kotcioglu, Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Erkut Ferhatoğlu nezdinde belediye yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ettiler. Sokaktaki Tüm Canları Ev Sahibi Yapacağız Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri; “Yalova’da başlattığımız proje tüm hızıyla sürüyor. Hem gençler hem STK kuruluşlarının göstermiş olduğu ilgi ile belirli aralıklarla müdürlüğümüzde bir organizasyon yapıyoruz. Bu organizasyonla birlikte sokaktaki kedilerimiz için çıkma lastiklerden kedi evi yapıyoruz. Yaptığımız proje ile hem sıfır atık projesine destek veriyoruz hem de sokaktaki canlarımızı ev sahibi yapıyoruz” dedi.

Sokaktaki Tüm Canları Ev Sahibi Yapacağız